Ingredients
- Sobres de pa de pessic, magdalenes, melindros…
- 1/2 litre de llet
- 100 grams de sucre
- 3 ous
- Sucre cremat
Preparació
El púding no deixa de ser un flam amb trossos de brioixeria dolça a dins. Comenceu abocant sucre cremat al motlle. Agafeu la llet, el sucre i els ous, i ho barregeu bé i tot seguit hi poseu les sobres de brioixeria a trossos.. Si les sobres són amb molta molla o sense torrar, es desfaran bastant.
Aboqueu la mescla als motlles i ho poseu a coure al bany maria al forn a 175 ºC, fins que estiguin fets, entre 15 i 25 minuts, segons si heu posat prèviament l’aigua al forn o bé si l’aigua es troba a temperatura ambient. Per saber si és cuit podeu fer la prova de l’escuradents: quan surti net, ja el teniu apunt!
Tingueu paciència: és molt important deixar refredar ben bé el motlle abans d’intentar desemmotllar, ja que si la mescla no s’ha pres bé, se us desfarà tota pel plat i us quedarà com una natilla.